Showing 1–24 of 31 results

Странично мени
Прикажи 9 24 36
-20%
Затвори

ПРАЗНИЧЕН ИРВАС

1,300.00 ден 1,040.00 ден
Мека хеклана играчка од синтетски конец полнета со силиконски снегулки. Изработена рачно, со многу љубов. Може да се пере рачно и машински на температура до 30 степени со слаба центрифуга. Можна е комбинација на бои по ваша желба.
-20%
Затвори

СИВИОТ ЕЛЕН

1,300.00 ден 1,040.00 ден
Мека хеклана играчка изработена од 100 проценти памук. Изработена со многу љубов. Може да се перат рачно и машински на температура до 30 степени со слаба центрифуга. Можна е комбинација на бои по ваша желба.
-20%
Затвори

СНЕШКО

850.00 ден 680.00 ден
Мека хеклана играчка од синтетски конец полнета со силиконски снегулки. Изработена рачно, со многу љубов. Може да се пере рачно и машински на температура до 30 степени со слаба центрифуга. Можна е комбинација на бои по ваша желба.
-10%
Затвори

ЕЛЕНЧЕ

370.00 ден 333.00 ден
Мека хеклана играчка од синтетски конец полнета со силиконски снегулки. Изработена рачно, со многу љубов. Може да се пере рачно и машински на температура до 30 степени со слаба центрифуга. Можна е комбинација на бои по ваша желба.
-10%
Затвори

ИРВАС

370.00 ден 333.00 ден
Мека хеклана играчка од синтетски конец полнета со силиконски снегулки. Изработена рачно, со многу љубов. Може да се пере рачно и машински на температура до 30 степени со слаба центрифуга. Можна е комбинација на бои по ваша желба.
-10%
Затвори

СНЕШКО

370.00 ден 333.00 ден
Мека хеклана играчка од синтетски конец полнета со силиконски снегулки. Изработена рачно, со многу љубов. Може да се пере рачно и машински на температура до 30 степени со слаба центрифуга. Можна е комбинација на бои по ваша желба.
-25%
Затвори

ЖЕНСКА КАПА

800.00 ден 600.00 ден
Уникатна Капа рачно плетена Изработена од: микрополиакрил, полиакрил, волна, и мохер. Перење: Со млака вода, рачно со благо притискање.
-40%
Затвори

УНИКАТНА ЛАМБА

3,700.00 ден 2,220.00 ден
Уникатна дрвена столна ламба изработена од природни материјали со Еdison светилка кои го оплеменуваат вашиот простор
-40%
Затвори

УНИКАТНА ЛАМБА

3,700.00 ден 2,220.00 ден
Уникатна дрвена столна ламба изработена од природни материјали со Еdison светилка кои го оплеменуваат вашиот простор.
-30%
Затвори

ПЕЧУРКА

1,200.00 ден 840.00 ден
Уникатeн повеќенаменски дрвен дизајн изработен од природни материјали кој дава топлина во вашиот дом.
-20%
Затвори

ПОРЦЕЛАНСКА ЧИНИЈА – ЕЛЕНЧЕ

330.00 ден 264.00 ден
Рачно нацртана порцеланска чинија. Мотив: Еленче. Дијаметар: 18 цм.
-24%
Затвори

ПОРЦЕЛАНСКИ ЧАЈНИК – LADY

770.00 ден 585.00 ден
Рачно нацртан порцелански чајник. Мотив: Lady. Дијаметар: 11 цм. Висина: 15 цм.
-20%
Затвори

ПОРЦЕЛАНСКА ЧИНИЈА – COOKIE

370.00 ден 296.00 ден
Рачно нацртана порцеланска чинија. Мотив: Cookie. Ширина: 21 цм. Должина 21 цм.
-24%
Затвори

СНЕШКО

2,700.00 ден 2,052.00 ден
Мека хеклана играчка изработена од 100 проценти памук. Изработена со многу љубов. Може да се перат рачно и машински на температура до 30 степени со слаба центрифуга. Можна е комбинација на бои по ваша желба.
-15%
Затвори

УКРАС

470.00 ден 400.00 ден
Мека хеклана играчка од синтетски конец полнета со силиконски снегулки. Изработена рачно, со многу љубов. Може да се пере рачно и машински на температура до 30 степени со слаба центрифуга. Можна е комбинација на бои по ваша желба.
-19%
Затвори

КУКЛА

1,970.00 ден 1,596.00 ден
Мека хеклана играчка од синтетски конец полнета со силиконски снегулки. Изработена рачно, со многу љубов. Може да се пере рачно и машински на температура до 30 степени со слаба центрифуга. Можна е комбинација на бои по ваша желба.
-26%
Затвори

ПОРЦЕЛАНСКA ЧАША – PENGUIN

270.00 ден 200.00 ден
Рачно нацртана порцеланска чаша. Мотив: Penguin. Дијаметар: 8 цм. Висина: 9 цм.
-26%
Затвори

ПОРЦЕЛАНСКA ЧАША – TEDDY

270.00 ден 200.00 ден
Рачно нацртана порцеланска чаша. Мотив: Teddy. Дијаметар: 8 цм. Висина: 9 цм.
-30%
Затвори

БУРНА НОЌ

2,500.00 ден 1,750.00 ден
Сликата е моментална инспирација на авторот и е изработена во ТАШИЗАМ техника. Стил: Капење на бои – лак, бои, спрејови, лесонит. Големина: 58 x 58 цм.
-10%
Затвори

УКРАС

370.00 ден 333.00 ден
Мека хеклана играчка од синтетски конец полнета со силиконски снегулки. Изработена рачно, со многу љубов. Може да се пере рачно и машински на температура до 30 степени со слаба центрифуга. Можна е комбинација на бои по ваша желба.
-10%
Затвори

УКРАС

370.00 ден 333.00 ден
Мека хеклана играчка од синтетски конец полнета со силиконски снегулки. Изработена рачно, со многу љубов. Може да се пере рачно и машински на температура до 30 степени со слаба центрифуга. Можна е комбинација на бои по ваша желба.
-34%
Затвори

ДЕТСКА КАПА ПОМ – ПОМ

750.00 ден 495.00 ден
Уникатна Капа рачно плетена Изработена од: микрополиакрил, полиакрил, волна, и мохер. Перење: Со млака вода, рачно со благо притискање.
-25%
Затвори

ЖЕНСКА КАПА

800.00 ден 600.00 ден
Уникатна Капа рачно плетена Изработена од: микрополиакрил, полиакрил, волна, и мохер. Перење: Со млака вода, рачно со благо притискање.
-10%
Затвори

УКРАС

200.00 ден 180.00 ден
Мека хеклана играчка од синтетски конец полнета со силиконски снегулки. Изработена рачно, со многу љубов. Може да се пере рачно и машински на температура до 30 степени со слаба центрифуга. Можна е комбинација на бои по ваша желба.