ПРАТЕТЕ НИ Е-МАИЛ

  КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ

  Телефони:
  +389 71340603,
  +389 2 2443555,
  +389 2 2453555.

  @

  Адреса:
  Бул. Јане Сандански бр. 82
  ТЦ Бисер, Аеродром
  Локал бр. 72, Скопје.
  Работно време
  на локална продавница:
  од понеделник до петок
  од 09:00 до 16:00.