Showing all 11 results

Странично мени
Прикажи 9 24 36
-20%
Затвори

ПОРЦЕЛАНСКА ЧИНИЈА – ЕЛЕНЧЕ

330.00 ден 264.00 ден
Рачно нацртана порцеланска чинија. Мотив: Еленче. Дијаметар: 18 цм.
-24%
Затвори

ПОРЦЕЛАНСКИ ЧАЈНИК – LADY

770.00 ден 585.00 ден
Рачно нацртан порцелански чајник. Мотив: Lady. Дијаметар: 11 цм. Висина: 15 цм.
-20%
Затвори

ПОРЦЕЛАНСКА ЧИНИЈА – COOKIE

370.00 ден 296.00 ден
Рачно нацртана порцеланска чинија. Мотив: Cookie. Ширина: 21 цм. Должина 21 цм.
-10%
Затвори

ПОРЦЕЛАНСКА ЧИНИЈА – ТАНГО

330.00 ден 297.00 ден
Рачно нацртана порцеланска чинија. Мотив: Танго. Дијаметар: 19 цм.
-10%
Затвори

ПОРЦЕЛАНСКА ЧИНИЈА – FREEDOM

330.00 ден 297.00 ден
Рачно нацртана порцеланска чинија. Мотив: Freedom. Дијаметар: 17.5 цм.
-26%
Затвори

ПОРЦЕЛАНСКA ЧАША – PENGUIN

270.00 ден 200.00 ден
Рачно нацртана порцеланска чаша. Мотив: Penguin. Дијаметар: 8 цм. Висина: 9 цм.
-26%
Затвори

ПОРЦЕЛАНСКA ЧАША – TEDDY

270.00 ден 200.00 ден
Рачно нацртана порцеланска чаша. Мотив: Teddy. Дијаметар: 8 цм. Висина: 9 цм.
-20%
Затвори

ПОРЦЕЛАНСКА ЧИНИЈА – BEE HAPPY

350.00 ден 280.00 ден
Рачно нацртана порцеланска чинија. Мотив: Bee happy. Дијаметар: 22.5 цм.
-33%
Затвори

СЕТ: БОКАЛ И ШЕСТ ЧАШИ РАЧНО ЦРТАНИ

1,470.00 ден 985.00 ден
Уникатен стаклен сет: Мотив: Грозје Бокал и шест чаши рачно цртани изработени со многу љубов.
-33%
Затвори

СЕТ: БОКАЛ И ШЕСТ ЧАШИ РАЧНО ЦРТАНИ

1,470.00 ден 985.00 ден
Уникатен стаклен сет: Мотив: Казанче за ракија Бокал и шест чаши рачно цртани изработени со многу љубов.
-33%
Затвори

СЕТ: БОКАЛ И ШЕСТ ЧАШИ РАЧНО ЦРТАНИ

1,470.00 ден 985.00 ден
Уникатен стаклен сет: Мотив: Слива Бокал и шест чаши рачно цртани изработени со многу љубов.