Showing 1–24 of 270 results

Странично мени
Прикажи 9 24 36
Затвори

Ѓердан – огрлица од чисто сребро

9,000.00 ден
Уникатно изработена ѓердан-огрлица од чисто сребро 980 со црн оникс. Ониксот симболизира искреност, остроумност и духовна сила. Се смета дека е многу моќен камен. Камењата со црна боја обично се сметаат за многу заштитни и заземјување. Црниот оникс има бавна, заземјувачка и стабилна фреквенција, дава енергија на силна поддршка, издржливост и одлучност. Димензии: 22 х 8 мм. Забелешка: скапоцените и полускапоцените камења можат да влијаат на состојбата на човечкиот ум и тело. Доколку се носат на телото или во близина на телото моќта на камењата влијаат на лечење или ублажување на психичките и физичките проблеми.
Затвори

Ланче од чисто сребро со пауа школка од Нов Зеланд

5,400.00 ден
Уникатно ланче 50 мм. изработено од чисто сребро 980 со пауа школка од Нов Зеланд. Пауа школките како уникатен вид можат да се најдат само на крајбрежјето на Нов Зеланд и имаат блескаво сино-зелена седефаста боја. Димензии: 20 х 16 мм. Забелешка: скапоцените и полускапоцените камења можат да влијаат на состојбата на човечкиот ум и тело. Доколку се носат на телото или во близина на телото моќта на камењата влијаат на лечење или ублажување на психичките и физичките проблеми.
Затвори

Monoearring – Ваша уникатна обетка

4,500.00 ден
Monoearring - уникатно изработена сребрена обетка за едно уво (се прави по нарачка за да ја запази линијата на увото) со камче по избор.
Затвори

Сребрен прстен со пауа школка

4,500.00 ден
Уникатен подеслив прстен од чисто сребро 980 со пауа школка од Нов Зеланд. Пауа школките како уникатен вид можат да се најдат само на крајбрежјето на Нов Зеланд и имаат блескаво сино-зелена седефаста боја. Димензии: 22 x 15 мм. Забелешка: скапоцените и полускапоцените камења можат да влијаат на состојбата на човечкиот ум и тело. Доколку се носат на телото или во близина на телото моќта на камењата влијаат на лечење или ублажување на психичките и физичките проблеми.
Затвори

Organic ring – чисто сребро

3,500.00 ден
Organic ring - прстен од чисто сребро со слатководен бисер. Слатководните бисери симболизираат среќа. Димензија: 7.5 мм. Големина: 15/55.
Затвори

Сребрени обетки со бисери

2,500.00 ден
Уникатно изработени обетки од чисто сребро со бисери. Димензија: 7 мм.
Затвори

КРАВИЧКАТА ДОНА

2,700.00 ден
Мека хеклана играчка од синтетски конец полнета со силиконски снегулки. Изработена рачно, со многу љубов. Може да се пере рачно и машински на температура до 30 степени со слаба центрифуга. Можна е комбинација на бои по ваша желба.
-20%
Затвори

ПРАЗНИЧЕН ИРВАС

1,300.00 ден 1,040.00 ден
Мека хеклана играчка од синтетски конец полнета со силиконски снегулки. Изработена рачно, со многу љубов. Може да се пере рачно и машински на температура до 30 степени со слаба центрифуга. Можна е комбинација на бои по ваша желба.
-20%
Затвори

СИВИОТ ЕЛЕН

1,300.00 ден 1,040.00 ден
Мека хеклана играчка изработена од 100 проценти памук. Изработена со многу љубов. Може да се перат рачно и машински на температура до 30 степени со слаба центрифуга. Можна е комбинација на бои по ваша желба.
-20%
Затвори

СНЕШКО

850.00 ден 680.00 ден
Мека хеклана играчка од синтетски конец полнета со силиконски снегулки. Изработена рачно, со многу љубов. Може да се пере рачно и машински на температура до 30 степени со слаба центрифуга. Можна е комбинација на бои по ваша желба.
-25%
Затвори

ЖЕНСКА КАПА

800.00 ден 600.00 ден
Уникатна Капа рачно плетена Изработена од: микрополиакрил, полиакрил, волна, и мохер. Перење: Со млака вода, рачно со благо притискање.

ДЕТСКА КАПА

700.00 ден 490.00 ден
Уникатна Капа рачно плетена Изработена од: микрополиакрил, полиакрил, волна, и мохер. Перење: Со млака вода, рачно со благо притискање.
-30%
Затвори

ДЕТСКА КАПА

700.00 ден 490.00 ден
Уникатна Капа рачно плетена Изработена од: микрополиакрил, полиакрил, волна, и мохер. Перење: Со млака вода, рачно со благо притискање.
-10%
Затвори

ЕЛЕНЧЕ

370.00 ден 333.00 ден
Мека хеклана играчка од синтетски конец полнета со силиконски снегулки. Изработена рачно, со многу љубов. Може да се пере рачно и машински на температура до 30 степени со слаба центрифуга. Можна е комбинација на бои по ваша желба.
-10%
Затвори

ИРВАС

370.00 ден 333.00 ден
Мека хеклана играчка од синтетски конец полнета со силиконски снегулки. Изработена рачно, со многу љубов. Може да се пере рачно и машински на температура до 30 степени со слаба центрифуга. Можна е комбинација на бои по ваша желба.
Затвори

ПИГВИ

850.00 ден
Мека хеклана играчка од синтетски конец полнета со силиконски снегулки. Изработена рачно, со многу љубов. Може да се пере рачно и машински на температура до 30 степени со слаба центрифуга. Можна е комбинација на бои по ваша желба.
-10%
Затвори

СНЕШКО

370.00 ден 333.00 ден
Мека хеклана играчка од синтетски конец полнета со силиконски снегулки. Изработена рачно, со многу љубов. Може да се пере рачно и машински на температура до 30 степени со слаба центрифуга. Можна е комбинација на бои по ваша желба.
Затвори

ВОЛЧКО

1,870.00 ден
Мека хеклана играчка од синтетски конец полнета со силиконски снегулки. Изработена рачно, со многу љубов. Може да се пере рачно и машински на температура до 30 степени со слаба центрифуга. Можна е комбинација на бои по ваша желба.
Затвори

ЛЕО

3,500.00 ден
Мека хеклана играчка од синтетски конец полнета со силиконски снегулки. Изработена рачно, со многу љубов. Може да се пере рачно и машински на температура до 30 степени со слаба центрифуга. Можна е комбинација на бои по ваша желба.
-23%
Затвори

ЖЕНСКА КАПА ПОМ – ПОМ

850.00 ден 655.00 ден
Уникатна Капа рачно плетена Изработена од: микрополиакрил, полиакрил, волна, и мохер. Перење: Со млака вода, рачно со благо притискање.
-25%
Затвори

ЖЕНСКА КАПА

800.00 ден 600.00 ден
Уникатна Капа рачно плетена Изработена од: микрополиакрил, полиакрил, волна, и мохер. Перење: Со млака вода, рачно со благо притискање.
-40%
Затвори

УНИКАТНА ЛАМБА

3,700.00 ден 2,220.00 ден
Уникатна дрвена столна ламба изработена од природни материјали со Еdison светилка кои го оплеменуваат вашиот простор
-40%
Затвори

УНИКАТНА ЛАМБА

3,700.00 ден 2,220.00 ден
Уникатна дрвена столна ламба изработена од природни материјали со Еdison светилка кои го оплеменуваат вашиот простор.
-10%
Затвори

ДАСКА ЗА СЕРВИРАЊЕ – ОРЕОВО ДРВО

2,250.00 ден 2,025.00 ден
Уникатeн повеќенаменски дрвен дизајн изработен од природни материјали ОРЕОВО дрво. Димензии: должина 36 цм.  ширина 33 цм.