Showing all 8 results

Странично мени
Прикажи 9 24 36
-40%
Затвори

УНИКАТНА ЛАМБА

3,700.00 ден 2,220.00 ден
Уникатна дрвена столна ламба изработена од природни материјали со Еdison светилка кои го оплеменуваат вашиот простор
-40%
Затвори

УНИКАТНА ЛАМБА

3,700.00 ден 2,220.00 ден
Уникатна дрвена столна ламба изработена од природни материјали со Еdison светилка кои го оплеменуваат вашиот простор.
-10%
Затвори

ДАСКА ЗА СЕРВИРАЊЕ – ОРЕОВО ДРВО

2,250.00 ден 2,025.00 ден
Уникатeн повеќенаменски дрвен дизајн изработен од природни материјали ОРЕОВО дрво. Димензии: должина 36 цм.  ширина 33 цм.

ДАСКА ЗА СЕРВИРАЊЕ – ОРЕОВО ДРВО

1,600.00 ден
Уникатeн повеќенаменски дрвен дизајн изработен од природни материјали ОРЕОВО дрво. Димензии: должина 51 цм.  ширина 19 цм.
-10%
Затвори

ДАСКА ЗА СЕРВИРАЊЕ – ОРЕОВО ДРВО XXL

2,700.00 ден 2,430.00 ден
Уникатeн повеќенаменски дрвен дизајн изработен од природни материјали ОРЕОВО дрво. Димензии: должина 57.5 цм.  ширина 37 цм.
-30%
Затвори

ПЕЧУРКА

1,200.00 ден 840.00 ден
Уникатeн повеќенаменски дрвен дизајн изработен од природни материјали кој дава топлина во вашиот дом.
-10%
Затвори

ПЛЕТЕНА САКСИЈА

400.00 ден 360.00 ден
Уникатeн повеќенаменски дрвен дизајн изработен од природни материјали кој дава топлина во вашиот дом.
-15%
Затвори

ПОСЛУЖАВНИК

760.00 ден 646.00 ден
Уникатeн повеќенаменски дрвен дизајн изработен од природни материјали кој дава топлина во вашиот дом.