Showing all 14 results

Странично мени
Прикажи 9 24 36
Затвори

СЛИКАРСКИ ВИСОВИ, дигитално издание – Painterly Heights – англиски и македонски јазик

3,100.00 ден
Печатено во Сони, во Виена, и со години беше поставено во изложбениот салон како едно од најквалитетните вакви изданија во
Затвори

СКОПЈЕ, патна мапа со водич – англиски и македонски јазик

200.00 ден
Мапата е ликовна симулација на градот, заедно со водич во кој се опфатени историјата на градот и сите важни културни
Затвори

ОХРИД, БОГАТСТВОТО НА СВЕТОТ – книга со репродукции на фрески

590.00 ден
Изданието Охрид, богатството на светот е на 15 јазици. Форматот е поголем и во него има квалитетни фотографии на фрески
Затвори

МАКЕДОНИЈА, патна мапа со водич – англиски и македонски јазик

200.00 ден
Мапата на Македонија со водич, низ фотографии и илустрации, за богатството на земјата, ја прави посетата на нашата земја атракција
Затвори

ОХРИД, патна мапа со водич – англиски и македонски јазик

200.00 ден
Мапата е ликовна симулација на градот, заедно со водич во кој се опфатени историјата на градот и сите важни културни
Затвори

ОХРИДСКО И ПРЕСПАНСКО ЕЗЕРО – Het Meer Van Ochrid – на холадски јазик

250.00 ден
Новите изданија на мапи со водичи се со извонреден квалитет и ја претставуваат Македонија како земја со огромен туристички потенцијал,
Затвори

ОХРИДСКО И ПРЕСПАНСКО ЕЗЕРО -Jezioro Ochrydzkie – на полски јазик

250.00 ден
Новите изданија на мапи со водичи се со извонреден квалитет и ја претставуваат Македонија како земја со огромен туристички потенцијал,
Затвори

СTАР ГРАД Охрид – De Oude Stad – на холадски јазик

250.00 ден
Новите изданија на мапи со водичи се со извонреден квалитет и ја претставуваат Македонија како земја со огромен туристички потенцијал,
Затвори

СТАР ГРАД Охрид – Stare Miasto на полски јазик

250.00 ден
Новите изданија на мапи со водичи се со извонреден квалитет и ја претставуваат Македонија како земја со огромен туристички потенцијал,
Затвори

СТАРА ЧАРШИЈА Скопје, со водич – англиски јазик

250.00 ден
Новите изданија на мапи со водичи се со извонреден квалитет и ја претставуваат Македонија како земја со огромен туристички потенцијал,